Samen opzoek naar de echte oorzaak

Vaak ontstaan klachten doordat het zelfherstellend vermogen van je lichaam niet optimaal kan werken. Je lichaam komt bouwstoffen te kort om het weer in evenwicht te brengen. Je lichaam zal er alles aan doen om dit evenwicht proberen te herstellen. Bij onvoldoende bouwstoffen lukt dit niet goed en ontstaan er klachten.  

Ik help je graag om te begrijpen hoe het lichaam werkt, wat de (onderliggende) oorzaken zijn van je (hormonale) problemen en wat je kunt doen om hormonaal in balans te komen en dat voor altijd te behouden.

Wil je graag weten waar je nu staat in je leven wat gezondheid betreft? Met een uitgebreid behandelplan op maat krijg je een goed inzicht waar je nu staat en waar je belangrijkste verbeterpunten zitten. Eventueel aan te vullen met een EMB bloedtest

Met dit behandelplan gaan we samen aan de slag om zo je klachten te verminderen of weg te nemen.

Mijn aanpak

Ik hanteer verschillende pakketten. Pakket 1 bestaat uit een aantal vragenlijsten. Aan de hand van deze vragenlijsten maak ik een behandelplan. Vanaf pakket 2 zit er ook een levende bloedanalyse bij, deze wordt door middel van een vingerprik opgestuurd naar het lab en aan de hand van deze uitkomst samen met de vragenlijsten maak ik er een persoonlijk behandel plan van.

Anamnese

Door middel van een vragenlijst komen we erachter waar jouw disbalans zit.

Voedings-advies

Voeding staat op nummer 1. Hoe kun jij jouw lichaam optimaal voeden?

Suppletie-advies

Hoe kun jij jouw lichaam aanvullen? Zodat we je lichaam een boost kunnen geven.

EMB test (levende bloedanalyse)

Door middel van een vingerprik makkelijk te onderzoeken wat er voor tekorten op dit moment in je lichaam zitten. Denk hierbij aan vitamines, mineralen maar ook aan virussen en bacteriën.

Voor wie is dit geschikt?

Ben jij bereid om er 6 of 12 weken volledig zonder discussie of smoesjes er voor te gaan?

N

Je wilt je leefstijl omgooien en bent gemotiveerd.

N

Je bent bereid om er tijd en energie in te steken.

N

Je hebt gemerkt dat je het zelf niet kan volhouden.

N

Je erachter wilt komen waar je kwaaltjes door komen.

Een persoonlijk plan

Uit verschillende vragenlijsten en eventueel de bloedanalyse komt een persoonlijk behandelplan zodat jij weet hoe jij jouw lichaam optimaal kunt voeden en ondersteunen door middel van voeding, suppletie, stress reductie.

Stuur me een berichtje!

Wil je erachter komen waarom je last hebt van bepaalde kwaaltjes? Of wil je weten hoe je jouw lichaam zo gezond mogelijk kan houden?

Neem dan contact met me op. Dit kan via de mail, Whatsapp of per telefoon (dit het liefst in de avond) Uiteraard kun je ook het contactformulier op de website invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Momenteel werk ik uitsluitend ambulant

Telefoonnummer

(+31) 6 14640152

Email

info@vitcoaching.nl