Samen opzoek naar de echte oorzaak

Vaak ontstaan klachten doordat het zelfherstellend vermogen van je lichaam niet optimaal kan werken. Je lichaam komt bouwstoffen te kort om het weer in evenwicht te brengen. Je lichaam zal er alles aan doen om dit evenwicht proberen te herstellen. Bij onvoldoende bouwstoffen lukt dit niet goed en ontstaan er klachten.  

Ik help je graag om te begrijpen hoe het lichaam werkt, wat de (onderliggende) oorzaken zijn van je (hormonale) problemen en wat je kunt doen om hormonaal in balans te komen.

Wil je graag weten waar je nu staat in je leven wat gezondheid betreft? Met een uitgebreid behandelplan op maat krijg je een goed inzicht waar je nu staat en waar je belangrijkste verbeterpunten zitten. Eventueel aan te vullen met een EMB bloedtest.

Met dit behandelplan gaan we samen aan de slag om zo je klachten te verminderen of weg te nemen.

Stuur me een berichtje!

Wil je erachter komen waarom je last hebt van bepaalde kwaaltjes? Of wil je weten hoe je jouw lichaam zo gezond mogelijk kan houden?

Neem dan contact met me op. Dit kan via de mail, Whatsapp of per telefoon (dit het liefst in de avond) Uiteraard kun je ook het contactformulier op de website invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Momenteel werk ik uitsluitend ambulant.

Telefoonnummer

(+31) 6 14640152

Email

info@vitcoaching.nl