Tarieven

 

Soorten pakketten

Ik hanteer verschillende pakketten. Pakket 1 bestaat uit een aantal vragenlijsten. Aan de hand van deze vragenlijsten maak ik een behandelplan. Vanaf pakket 2 zit er ook een levende bloedanalyse bij, deze wordt door middel van een vingerprik opgestuurd naar het lab en aan de hand van deze uitkomst samen met de vragenlijsten maak ik er een persoonlijk behandel plan van. Momenteel werk ik uitsluitend ambulant.

Hormoonbalans

Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum 

=

60/90 minuten

=

60/90 minuten

=

60/90 minuten

=

60/90 minuten

=

60/90 minuten

Losse gesprekken

Losse coachsessie
60 minuten voor €60,-

Lees hier de morele beroepscode door. Kom je voor je eerste consult? Neem dan een ingevulde Behandelovereenkomst mee! Lees daarnaast ook onze Algemene voorwaarden goed door. 

Vergoedingen

Er worden door diverse verzekering het e.a. vergoed. Van mij ontvang je een zorgnota, deze kan ingediend worden bij uw zorgverzekering. Vraag van te voren wel informatie op bij je zorgverzekering om misverstanden te voorkomen over vergoedingen. Kijk op de website van CAT wat er precies vergoed wordt.

Prestatiecodes

24000 Orthomoleculaire Geneeskunde
24005 Overige natuurgeneeskunde
24506 Counseling

Stuur me een berichtje!

Wil je erachter komen waarom je last hebt van bepaalde kwaaltjes? Of wil je weten hoe je jouw lichaam zo gezond mogelijk kan houden?

Neem dan contact met me op. Dit kan via de mail, Whatsapp of per telefoon (dit het liefst in de avond) Uiteraard kun je ook het contactformulier op de website invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Momenteel werk ik uitsluitend ambulant

Telefoonnummer

(+31) 6 14640152

Email

info@vitcoaching.nl