Stress & Burn-out

Stress ontstaat in het spanningsveld tussen wat je het liefst wilt bereiken en wat je het meest probeert te vermijden. Dit kan leiden tot een innerlijke strijd die een grote impact heeft op je dagelijkse leven. Gewone alledaagse ervaringen en situaties, zoals werkdruk, relatieproblemen of financiële zorgen, kunnen aanzienlijke stress veroorzaken. Wanneer deze spanning langdurig aanhoudt, kan dit resulteren in steeds ernstiger klachten.

Langdurige stress kan verschillende lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals hoofdpijn, slapeloosheid, angst en depressie. Het herkennen van de signalen van stress is essentieel om tijdig in te grijpen. Helaas worden deze signalen vaak over het hoofd gezien omdat stress vele vormen kan aannemen. Symptomen zoals prikkelbaarheid, vermoeidheid, concentratieproblemen en spijsverteringsklachten kunnen allemaal wijzen op een verhoogd stressniveau.

Het is belangrijk om stress tijdig aan te pakken door middel van ontspanningstechnieken, een gezonde levensstijl en, indien nodig, professionele hulp. Door bewust om te gaan met stressfactoren en de signalen serieus te nemen, kun je de negatieve gevolgen van stress verminderen en je algehele welzijn verbeteren.

Herken jij jezelf in een of meerdere van de volgende punten?

N

Je hebt altijd een gejaagd gevoel

N

Je hebt steeds minder energie

N

Je bent vermoeid en je komt steeds moeilijker de dag door

N

Je bent snel geïrriteerd

N

Je hebt het gevoel dat je nooit klaar bent

N

Je vindt je eigen prestaties nooit goed genoeg

N

Je ervaart spanning of pijn in je lichaam

N

Je slaapt slecht

N

Je bent altijd opzoek naar erkenning

N

Je kunt niet ontspannen

Als stress & burn-out coach sta ik voor je klaar om jou te helpen met het aanpakken van je stress.

Stress & Burn-out

Coaching 60 minuten  €65 ,-
Coaching 90 minuten  €90,-

Coaching tijdens wandelen 120 minuten €120,-

Neem contact op voor een gezonde levensstijl

Wil je erachter komen waarom je last hebt van bepaalde kwaaltjes? Of wil je weten hoe je jouw lichaam zo gezond mogelijk kan houden?

Neem dan contact met me op. Dit kan via de mail, Whatsapp of per telefoon (dit het liefst in de avond) Uiteraard kun je ook het contactformulier op de website invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Momenteel werk ik uitsluitend ambulant.

Telefoonnummer

(+31) 6 14640152

Email

info@vitcoaching.nl