Hormonen

Hormonen zijn belangrijke signaalstoffen in ons lichaam.
Ze bepalen hoe we ons voelen, hoe ons humeur is, hoe we denken, waar we vet opslaan (bijv. op de benen, billen, heupen, buik, armen of love handles), hoe we slapen, hoeveel energie we hebben, hoe onze huid eruitziet, hoe onze cyclus verloopt, hoe we met stress omgaan etc.

Als onze hormonen werken zoals ze zouden moeten werken, voelen we ons energiek, gezond, gelukkig, sexy, vreugdevol, en hebben we het gevoel dat we de hele wereld aan kunnen.

Als er echter sprake is van een zogenaamde hormonale disbalans, dus hormonen die niet in balans zijn, uit zich dat in allerlei (vage) klachten en kwalen, zoals:

Weinig energie

Vermoeidheid

Love handles

Moeite met afvallen/ of aankomen

Depressiviteit

Candida

Prikkelbaar

Acne

Stress

Slaapproblemen

Stemmingswisselingen

Schimmelinfectie

Hoofdpijnklachten of migraine

Moeilijkheden om zwanger te raken

Menopauze/overgangsklachten

PMS (Pre Menstrueel Syndroom)

Burn-out

PCOS

Dit is zijn enkele voorbeelden van veel voorkomende klachten en symptomen.

Wil je erachter komen waarom je last hebt van je klachten/ kwaaltjes?

Maak dan een afspraak en dan gaan we samen opzoek naar de onderliggende oorzaak en kijken hoe we kunnen zorgen dat de hormonen weer in balans komen.

 

Intakegesprek Hormoonbalans

 

€90,-

Inclusief bioresononantie

60-90 minuten 

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw hulpvraag, vul jij voorafgaande van ons gesprek een vragenlijst in. Met vragen over je klacht, slaap, voeding, beweging, stress, pijn.

Deze stuur je minimaal 48 uur voor je afspraak terug. 

Tijdens deze intake kijken we samen wat er aan de hand is en wat er mogelijk is. Met deze gegevens maak ik een behandelplan. Om als uiteindelijke doel jouw klachten te reduceren.

Deze bestaat uit:

– Wat wil jij bereiken (doel)

– Wat heb jij nodig (advies)

– Eventueel aangevuld met laboratoriumonderzoek e/o suppletie.

 

Behandelplan 2de consult 

€ 90,-

60 – 90 min Tijdens dit gesprek bespreken we het behandelplan door. Hier vind je advies over voeding, leefstijl, stressreductie en beweging.      

 

Vervolgconsult

€ 45,-  

30 min Tijdens dit consult kun je al je vragen en ervaringen delen. Ook kijken we naar het verloop, knelpunten en wat jij nog nodig hebt.

Om inzicht te krijgen in de werking van je lichaam, zijn er gemiddeld 5 – 7 consulten nodig. Het is altijd mogelijk om te combineren met orthomoleculaire therapie.

Stuur me een berichtje!

Telefoonnummer

(+31) 6 14640152

Email

info@vitcoaching.nl