Frequentie Therapie

In de oudheid werd het bestaan van subtiele energievelden in en rondom ons lichaam beschreven. Alles is energie en alles bestaat uit trillingen of frequenties, zoals ook Albert Einstein en Nikola Tesla dat al beschreven. Door allerlei oorzaken (fysiek, emotioneel) kunnen de energiefrequenties veranderen, waardoor je klachten kunt krijgen. Frequentie-therapie is erop gericht om de juiste frequenties toe te dienen waardoor de balans in ons lichaam en onze geest hersteld wordt. Ons zelfgenezend vermogen wordt hierdoor gestimuleerd.

Frequentie therapie met Healy

 

De Healy is een gecertificeerd medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en ter ondersteuning bij de behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.

Daarnaast is de Healy ook in te zetten bij tal van andere zoals: stress, burn-out, vermoeidheid, hormonale disbalans, verzwakt immuunsysteem, klachten aan spieren en/of gewrichten, overgewicht, verslavingen, huidproblemen, concentratieproblemen en nog veel meer. Echter worden deze niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan (nog) niet wetenschappelijk is aangetoond.

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen. Denk hierbij aan (sport) blessures, een ongeluk, pijn, chronische pijn, vermoeidheid, burn-out, huidproblemen, slapeloosheid, klachten aan spieren, botten en/of gewrichten. Maar ook emotionele blokkades zoals verdriet, angst, onzekerheid, frustratie, boosheid kunnen zorgen voor een disbalans op celniveau.

Mijn eigen ervaring met de Healy

Zo’n 4 jaar geleden kreeg ik pijn aan mijn rechter hand. Deze pijn beinvloeden mijn dagelijkse bezigheden en mijn humeur. Hierdoor kwam ik voor onderzoek in het ziekenhuis terecht en werd de diagnose Artrose gesteld.

De arts gaf aan dat er inprincipe geen behandeling mogelijk was. Enkel kon ik kiezen voor dagelijks gebruik van pijnstillers en op de lange termijn een aantal operaties waar ik handfunctie zou gaan verliezen. Ik nam geen genoegen met deze opties en begon mijn zoektocht.

1,5 jaar geleden kwam de Healy op mijn pad.

Dagelijks ben ik de Healy gaan gebruiken en na een maand of 2 werd de pijn geleidelijk steeds minder. Op een gegeven moment was de pijn zelfs helemaal verdwenen. De artrose is nog steeds aanwezig. Maar door het dragen van de Healy kan ik mijn dagelijkse bezigheden weer pijnloos doen.

De Healy heeft mij weer plezier gebracht in mijn dagelijkse leven. Tevens gebruik in de Healy preventief ter ondersteuning van mijn algemene gezondheid en vitaliteit.

Ook mijn gezin is de Healy frequent gaan gebruiken en heeft het ons hele gezin meer rust en ontspanning gebracht.

Wil je meer weten of de Healy (vrijblijvend) uitproberen?

Neem dan contact op via het contact formulier

Via deze link is het informatie filmpje te bekijken en hier vind een aantal programma’s

Zou jij de Healy graag aan willen schaffen, dan kan dat hier

 

 

Stuur me een berichtje!

Telefoonnummer

(+31) 6 14640152

Email

info@vitcoaching.nl