EMB BLOEDTEST – METEN IS WETEN

 (Energetische morfologische bloedtest)

 

Een EMB test geeft je door middel van een vingerprik snel je tekorten op dit moment weer.

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. zuurstof, voedingsbestanddelen, en afvalstoffen vervoert het (vasculair) systeem van opgaan tot orgaan van cel tot cel. Het bloed bereikt elke hoek van ons lichaam van teennagel tot haarwortels. Het bloed is niet alleen een transportmiddel maar ook een prima temperatuur regelaar en het middelpunt van ons afweersysteem.

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziektes en bepaalde infecties aan het licht brengen. Uit het bloed kan echter nog veel meer gehaald worden, een geheel andere holistische benadering van een bloedonderzoek kan preklinische belastingen en energetische belastingen aantonen.

In Jip en Janneke taal,
Je weet dan precies welke supplementen, leefstijl verandering je kunt nemen om je lichaam optimaal te ondersteunen.

Voordelen

Belastingen

N

Vrije radicaal belasting

N

Leverbelasting

N

Darmverstoring ( gedifferentieerd naar mycotische en dysbiotische belasting)

N

Parasietenbelasting

N

Adrenale status

N

Toxischebelasting

N

Virale belasting

N

Bacteriële belasting

N

Geopatischestress/ stralingstress

N

Pancreassufficientie

Tekorten

N

B12 status

N

Spoorelementenpanel.

Reguliere waardes

N

Trombocyten

N

Rode bloedcellen

N

Witte bloedcellen

N

Hemoglobine

N

Hematiet

N

Mean corpuscular volume

N

Mean corpuscular hemoglobin

De emb test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens in een lab onderzocht. Tijdens dit onderzoek wordt met zowel een reguliere bril als met een complementaire bril gekeken. De testmethode is niet wetenschappelijk onderzocht en vervangt geen reguliere bloedonderzoek. Toch heeft deze methode zijn sporen al verdiend 80% van de clienten ervaart een verbetering na het opvolgen van de adviezen na een emb test. (Bron ortho Health foundation)

EMB test

325,- 

(inclusief 2 consulten,test en behandelplan)

 

Stuur me een berichtje!

Wil je erachter komen waarom je last hebt van bepaalde kwaaltjes? Of wil je weten hoe je jouw lichaam zo gezond mogelijk kan houden?

Neem dan contact met me op. Dit kan via de mail, Whatsapp of per telefoon (dit het liefst in de avond) Uiteraard kun je ook het contactformulier op de website invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Momenteel werk ik uitsluitend ambulant

Telefoonnummer

(+31) 6 14640152

Email

info@vitcoaching.nl